Bloemproeverij

i.s.m. bijzondere restaurants

wijntje

Ben je benieuwd hoe dat er dan uitziet, en hoe dat dan proeft: een bloem op je bord? In samenwerking met bijzondere restaurants organiseert Joke regelmatig een heuse bloemproeverij.

Tijdens een heerlijk ontspannen avond in een luxe restaurant maak je kennis met verschillende planten en bloemen uit de voedselborder.

Je krijgt een (vijf) tal hapjes, waarbij Joke vertelt over de planten uit de voedselborder die erin verwerkt zijn. We laten je ook wijn proeven, die mooi combineert bij de hapjes. Een feestje voor je smaakpapillen!

Joke vertelt je alles over deze planten en bloemen. Net als bij een wijnproeverij hebben we het over terroir (de bodem), het klimaat, de wensen van de bewuste plant en de mogelijkheden die er zijn, om deze planten ook in jouw tuin een plek te geven.

Aan het eind van deze bijzondere bloemproeverij ga je bovendien naar huis met een overzicht van de planten die je geproefd hebt. 

Bijzondere bloemproeverij

Tease je smaakpapillen in een luxe restaurant

€49,95

Let op! De bloemproeverij gaat door bij minimaal 8 personen*. De kaartjes zijn te bestellen tot en met 30 september! Dus bestel je ticket(s) op tijd. Bestel gerust 2 en neem je vriend(in) mee!


* Als de bloemproeverij niet doorgaat, krijg je natuurlijk je geld terug!

Toch liever iets anders? Dat kan ook

blaadjes

Omdat ik het leuk vindt om je te inspireren over gezonder leven, meer genieten, kijken, ruiken en proeven in de je eigen tuin

smaak

Tijdens de Pluk Smakelijk workshop ga je zelf aan de slag in de keuken met een aantal lekkere bloemen of planten die je zelf plukt in de voedselborder bij Joke thuis!

product

Heb jij een “gewone” siertuin en ben je gewoon wel eens benieuwd, wat je daar eigenlijk allemaal uit zou kunnen eten? Je zult je verbazen!