Wil jij je bedrijf, je collectie of je woonomgeving vergroenen?

Boek Joke Scholtalbers voor een inspirerende lezing

Informatie, inspiratie & motivatie!

Joke Scholtalbers werkte jarenlang als trendwatcher en inspireerde vele nationale èn internationale bedrijven over de nieuwste trends op het gebied van interieur- en tuininrichting. 

In 2020 gooide ze het roer om. De wereld, waarin ze als trendwatcher elke dag meewerkte aan het produceren van nog meer weg-werp-producten, (immers: volgend jaar is er weer een nieuwe trend) paste niet langer bij haar. 

Ze ontwikkelde zichzelf verder, volgde onder andere een opleiding tot tuinontwerper en ontwikkelde een eigen concept.

Ze wil mensen en bedrijven inspireren om groene stappen te zetten, al zijn sommige nog aarzelend en klein. Ook een kleine groenere stap is er eentje in de goede richting! 

Haar jarenlange ervaring als trendwatcher is daarbij de basis. Maar waar een trendwatcher aangeeft “waar de wereld heengaat en hoe bedrijven zoveel mogelijk producten kunnen verkopen, die passen bij wat mensen willen over een paar jaar” kijkt Joke met een positieve, groene blik in de verte: wat is er mogelijk, als je op een duurzamere manier wilt leven, tuinieren, wonen, en bouwen?

Ze neemt je mee in een inspirerende presentatie en geeft vele voorbeelden van mensen en bedrijven die al stappen hebben gezet in een richting die groener, biodiverser en gezonder is. Ze zet desgewenst medewerkers aan het werk tijdens een workshop om samen te kijken hoe deze trends vertaald kunnen worden binnen de organisatie. En laat je zien, dat het minder moeilijk is dan je denkt. En vooral: dat het kiezen voor een groenere toekomst heel leuk kan zijn, en dat niet alleen jij, maar ook je omgeving en je kinderen daar gezonder en blijer van worden. 

Ze helpt bedrijven, nieuwe mogelijkheden te zien. Andere invalshoeken te ontdekken. En soms zelfs nieuwe smaken te proeven…

Om even te kijken welke insteek we het beste kunnen kiezen voor jouw event, is het handig om even te bellen. Joke spitst haar lezing dan toe op jouw specifieke wensen. 

Inspirerend! 

Foto: Pim van der Maden