Geen producten in de winkelwagen.
Denk je eens in hoe het zou zijn als er op jouw terrein een siertuin is, waar je ook dingen uit kunt knippen om te eten.
Een groene omgeving voor jullie eigen locatie, volgeplant met prachtig groen dat mooi èn lekker is voor je werknemers, bewoners en bezoekers: hoe lekker is dat?
Als restaurant bijvoorbeeld? B&B of hotel? Speeltuin met terras? Als lunchplek voor je personeel?
Maar ook voor:
Zo moeilijk is het niet. Het is alleen anders. Onbekend. Dat is extra lastig omdat het betekent dat er iemand vrijgespeeld zou moeten worden om uit te zoeken of de voedselborder ook bij uw organisatie zou passen.
Want laten we wel wezen:
Iedereen ziet de voordelen. Iedereen snapt de uitwerking. De bottleneck zit in de uitvoering.
Maar dat kan nu getackeld worden.
Bijna 25 jaar heb ik gewerkt als trendwatcher. Ik gaf trendboeken uit op het gebied van lifestyle, interieur en tuintrends en adviseerde en ontwierp voor vele bedrijven binnen en buiten Europa. Totdat het vluchtige van de massaconsumptie mij steeds meer tegen ging staan. Ik geloof steeds meer in het creëren van ontwerpen en producten, die zo goed bij de gebruiker passen, dat hij of zij er jaren blij mee is! In 2021 heb ik dan ook het roer omgegooid. Ik wil anderen inspireren en praktisch verder helpen om samen vorm te geven aan een groenere en relaxtere wereld, om nu te kunnen genieten en later over te dragen aan een volgende generatie.
Zou dat aansluiten bij jullie visie? Ik denk graag even mee. Bel voor een afspraak op lange of korte termijn:
joke@voedselborder.nl
06-20150032
Dat iets wat uit je tuin komt, misschien wel veel lekkerder is dan iets uit een pakje…
Wat een fijne dagbesteding: een border vol geurende bloemen, zoemende insecten en prachtige vlinders…
Omdat het goed voelt om samen de handen uit de mouwen te steken, en van het resultaat te genieten!