To-do en To-eat

GA JE DAT OPETEN?

Droom even mee...

Wow! Wat heb je een mooie tuin. Alles is helemaal ingeplant volgens het ontwerp. En nu? Afwachten maar, totdat alles begint te groeien…

Misschien heb je het al wel eens horen zeggen: een tuin is nooit klaar. En is dat je grootste angst. Want O jee, heb je daar allemaal wel tijd voor? Enneh… hoe snoei je die planten dan? En wanneer?


Geen zorgen! Ik vertel je regelmatig wat er te doen is in jouw tuin. Ik vertel je alles over precies die planten, die bij jouw in de tuin staan! Want dat staat allemaal in jouw account wat je krijgt zodra je een tuinontwerp door mij laat maken. Of we hebben het geïnventariseerd tijdens de tuin-inspectie.

Wat krijg je dan?

Elke twee weken krijg je een duidelijk to-do-lijstje van de dingen die nu aan de beurt zijn in de tuin. Een plant een beetje bijsnoeien, wat wieden, een beetje dieven of nijpen. Als je nu denkt WTF ik weet niet wat dat is? NO WORRIES, ik leg het je allemaal heel duidelijk uit. Je zult zien, dat het allemaal best meevalt. Lang niet alle planten hebben elke maand zorg nodig. De meeste kunnen heel goed zelf groeien.

Voor je het weet ga je fluitend die tuin in om na je werk nog even wat te wieden. Omdat het zo leuk is om alles te zien groeien. Omdat je met je handen in de aarde je hoofd zo lekker leeg maakt na een drukke werkdag… En omdat het helemaal niet als werken voelt… juist omdat je in de mail zo duidelijk uitgelegd krijgt wat er gedaan kan worden, wordt het een fluitje van een cent!

En, omdat het zo leuk is om ook weer naar binnen te kunnen lopen met een lekker kruidig takje voor in de dressing, wat blaadjes voor de sla of een paar mooie bloemen voor op de taart. In de tweewekelijkse mail geef ik je altijd een paar tips en recepten, voor die planten die in JOUW tuin staan. Zodat je er direct wat leuks mee kunt doen.

Achter de schermen zijn we heel hard bezig om het bovenstaande vorm te geven. Meld je hier vast aan als je het interessant vindt en we houden je op de hoogte!

Kies maar

Wat ga je als eerste doen?

snoeien
oooh ik ben heel benieuwd welke eetbare planten er al in mijn siertuin staan.
smaak

Ik wil een voedselborder-abonnement, zodat ik regelmatig inspiratie en recepten in mijn mailbox krijg over de eetbare planten in mijn tuin!

product
Tip: ook super leuk om cadeau te doen!