Pluk Smakelijk Workshop

Weten wat er NU groeit en bloeit!

thee

Tijdens deze workshop lopen we zo uit mijn keuken de tuin in. Ik laat je hier en daar alvast wat proeven. We plukken ook een aantal mooie bloemen en bladeren. Om er vervolgens lekkere dingen mee te maken in de keuken. Zo uit je siertuin!

Lijkt het je ook gaaf om je gasten te verrassen met prachtige borden waar mooie bloemen op prijken… of om limonade te maken van de citroenverbena die gewoon tussen je ander sierplanten staat. Pesto’s en kruidenboter uit eigen tuin. Of thee van je dropplant…

Ken je iemand die dol is op zijn of haar bloementuin? Dan is het een leuk idee om haar eens te verrassen met de wetenschap dat een deel van wat daar staat, niet alleen heel mooi, maar ook lekker is!

Meld je dan aan voor de Pluk Smakelijk workshop!

Zelf ervaren én de recepten mee naar huis

Sommige groenten zijn er alleen maar een korte periode in het jaar, en dan verheug je je er extra op: zoals bijvoorbeeld asperges, of kersen…
In een voedselborder heb je door de verscheidenheid aan planten altijd wat te snoepen uit je tuin. Het verheugen op de eerste vruchten of bloemen van een bepaalde plant versterken je band met de natuur. Op deze manier ga je op een hele andere manier van de verschillende seizoenen genieten. De tuin biedt elk seizoen weer nieuwe verrassingen!
Wil je ervaren hoe dat is?

Tijdens de Pluk Smakelijk workshop vertelt Joke je over het plezier van een voedselborder. Je zult ervaren, dat je op een paar vierkante meters al super veel lekkere planten kunt laten groeien.

Leuk: je gaat ook aan de slag met een aantal ingrediënten. Zodat je meteen kunt ervaren hoe makkelijk en lekker het is om te koken zonder pakjes en zakjes, maar MET de bloemen en planten uit je sierborder! Natuurlijk krijg je de recepten mee naar huis.

Joke Scholtalbers

Joke Scholtalbers

Omdat het vluchtige van de massaconsumptie mij steeds meer tegen ging staan ben ik gestopt met mijn werk als trendwatcher. Ik ben gaan doen wat ik écht wilde, nu. Want ik wil nog steeds inspireren…. Maar dan vanuit de natuur. Vanuit mijn tuin en jouw tuin. Om te genieten, te kijken en vooral ook: te proeven!

Over Joke

Gezellige workshop

Met max 8 personen bij mij aan de keukentafel

€55,-

Kies een datum en bestel je ticket(s). Bestel gerust 2 en neem je vriend(in) mee!

Toch liever iets anders? Dat kan ook

blaadjes

Omdat ik het leuk vindt om je te inspireren over gezonder leven, meer genieten, kijken, ruiken en proeven in de je eigen tuin

smaak

Tijdens een heerlijk ontspannen avond in een luxe restaurant maak je kennis met verschillende planten en bloemen uit de voedselborder

product

Heb jij een “gewone” siertuin en ben je gewoon wel eens benieuwd, wat je daar eigenlijk allemaal uit zou kunnen eten? Je zult je verbazen!